Skip to content

Spălătorie

Spălătorie

În ziua de azi, spălarea mașinii dă multora dureri de cap din cauza timpului pierdut și a cozilor, mai ales în zilele însorite. Programul aglomerat pe care îl avem mulți dintre noi ne pune în situații neplăcute uneori. A devenit aproape clișeu expresia folosită ca justificare în fața prietenilor sau a cunostințelor “mă scuzi că am mașina murdară, nu am avut timp să o spăl”.

Spalatorie auto Satu Mare

Spalatoria Auto Complex Philadelphia

Spălătoria Auto Complex Philadelphia vă oferă toate operațiile de spălat și curățare în profunzime a tapițeriei și a tuturor materialeleor textile, de metal, lemn sau plastic din interiorul unei mașini, ce se efectuează cu dispozitive speciale cu jet de aburi şi aspirator profesional pentru absorbția murdăriei, acarienilor şi bacteriilor depuse în ea.

Se curăță în profunzime toată tapițeria automobilului precum și toate părțile expuse la vedere, precum: părțile laterale, plafonul şi accesoriile de piele, lemn, aluminiu, plastic sau alte materiale din interiorul acestuia. La sfârșitul operațiunii de spălare interioară a mașinii dumneavoastră, mașina va rămâne atât de curată, încât nu o veți deosebi în interior de o mașină nouă. Obiectivul nostru principal este calitatea, de aceea spălătoria noastră se adapteză întotdeauna cerințelor şi necesităților clienților, încercând ca această spălătorie auto să vă ofere servicii profesionale și de calitate ridicată într-un interval scurt.

Spălătoria noastră auto folosește substanțe și soluții de ultimă generație: mașini de lustruit, dressing-uri, creme hidratante, dezodorizante, ceară, acestea ajutând la menținerea aspectului de nou al autovehiculelor timp îndelungat, păstrarea valorii de revânzare a mașinii, şi astfel economisiți timp și bani.

Va punem la dispozitie

..o gamă completă de servicii profesionale de întreținere şi recondiționare a automobilelor:

after about-video

Vă încurajăm să dezinfectați interiorul mașinii personale cu soluții speciale de dezinfectare! ☑️
La Spălătoria Auto Complex Philadelphia punem mare atenție pe acest lucru, mai ales în perioada aceasta, în contextul COVID19!

Galerie